Design Acustic: decorațiune și soluție contra zgomotului (magmob.ro)

desing acustic

Noutate pe piața din România: panouri acustice menite a clarifica sunetul, a-l curăța de acele zgomote pe care le percepem sub forma unui zumzet obositor, în cele mai multe dintre spațiile publice.

Cei de la Design Acustic propun românilor această soluție inedită pentru spații de la cele mai mici până la cele mai mari – birouri deschise, spații comerciale, biblioteci publice, studiouri de înregistrare, restaurante și chiar dormitoare pentru grădinițe.

Mod de funcționare: panourile se prind pe pereți în punctele reflexive și opresc zgomotul de fundal, îmbunătățind calitatea sunetelor dintr-o încăpere. Cu cât încăperea este mai mare, cu atât e nevoie de mai multe panouri. Partea bună este că sunt disponibile într-o gamă variată de forme și culoare ce le fac ușor de transformat în adevărate decorațiuni murale.

Am cunoscut echipa Design Acustic la târgul Mobila Expoo din acest an şi am probat noi înşine calitatea panourilor contra zgomotului. Standul Design Acustic a fost cel mai relaxant, sub aspectul propagării zgomotului general.

Sursă Articol

Comments are closed