Prezentarea Designului Acustic

O nouă metodă de a controla zgomotul în propriul spaţiu.


Acest concept este unul relativ nou pe piaţa din România.

Panourile acustice sunt utilizate pentru oprirea reflexiei sunetelor. Sunetele sunt reflectate de suprafeţele dure cum sunt și finisajele pentru pereţi. Panourile acustice plasate în punctele reflexive vor absorbi sunetele, oprind ecourile și reverberaţiile. Cu cât o incintă/cameră este mai mare cu atât sunt mai multe puncte de reflexie și în consecinţă este necesară amplasarea mai multor panouri acustice. Panourile acustice nu sunt utilizate pentru izolare fonică, acestea nu opresc transmisia sunetelor dintr-o cameră în alta dar îmbunătățesc considerabil calitatea sunetului în camera în care sunt utilizate.

Design-ul acustic îmbină într-un mod minunat utilul cu plăcutul: joacă un rol funcţional dar și unul estetic. Din punct de vedere funcţional, atributul cel mai important este absorbția zgomotului. Din punct de vedere estetic, aceste panouri se regăsesc într-o gamă variată de forme și culori conferind oricărui spaţiu un efect vizual deosebit. De asemenea, datorită formelor diverse și culorilor în care putem realiza panourile acustice, acestea se pot integra cu ușurinţă în absolut orice spaţiu.

Secţiunile de îmbinare ale panourilor nu sunt vizibile rezultând un panou individual ce poate fi utilizat ca atare sau încombinaţie cu alte panouri.

Timpul alocat montajului panourilor este mic spre deosebire de o renovare completă. Acest lucru vă permite să economisiţi timp și să vă puteţi relua activitatea rapid în spaţiul în care au fost montate panourile.

 

Prezentare Video Design Acustic

 


Aplicații

icon-sali-de-concert
Săli de concert

Săli de
conferință

Showroom-uri

Spații publice
și muzee

Biblioteci

Restaurante

Spații
comerciale

Spații
rezidențiale

Dormitoare
grădinițe

Studiouri de
înregistrare

Amfiteatre,
săli de clasă

Spații de
birouri

 

Comments are closed